Bellbreeds Kattpensionat

Välkommen till vårt kattpensionat nära Stockholm och Uppsala!

Alla katter får en egen plats. Alla platser har full takhöjd med fönster i flera av dem. Alla har hyllor i olika nivåer att ligga och spana ifrån, klöställningar, kattlåda och skålar och ett krypin att dra sig undan på. Flera katter från samma familj får givetvis bo ihop i en större box.

Kattpensionat och hotell i Stockholm och Uppsala


Vi lägger mycket tid på att umgås med våra gästande katter, så att de ska bli lugna, trygga och trivas bra här. Katterna turas om att vara lösa med oss inomhus i anläggningen vissa tider på dagen. Det är viktigt för den sociala kontakten. De kan även gå ut i en stora rastgårdar under tak.

Box Box
Box Rastgård

Under våren 2015 fick alla av våra fönsterplatser fina uteterasser i direkt anslutning. Allt under tak. Katter som bor utan direkttillgång till uteterass tar vi ut till nybyggda separata uteterasser med tak, för flera timmars daglig utevistelse. Alla uteterasser har stubbe, hyllor och tjock klösstam. Vi tar alltid med kattens kattlåda samt filt ut så de känner sig "hemma".

Box Box


De är även "lösa" inomhus med oss (en i taget) för lek , bus och kel m.m.

Katten ska ha med sig sin korg eller filt som "luktar som hemma" och eventuella leksaker.

Hankatter över 6 månader ska vara kastrerade.

Giltiga vaccinationsintyg ska medtagas. Kattpest och Kattsnuva gäller max 1 år. Omvaccinering ska vara gjort senast 15 dagar innan ankomst.

Avmaska gärna din katt 3 dagar innan ankomst om det är en katt som går ut hemma.

Vi tar endast emot försäkrade katter. Vi har mycket gott samarbete med närboende veterinärer om din katt skulle bli sjuk.

Vi tar tyvärr inte katter som ska insulinbehandlas.

katt01 katt02 katt04 katt05 katt06
katt07 katt08 katt09 katt10 katt11